Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Afgelopen nacht ontploffing bij huis van eigenlijk doelwit ‘vergisontvoering’ 

Ook werd er een explosief gevonden bij een andere woning in dezelfde stad.

vergisontvoering ontploffing

Een bewogen nacht in Alblasserdam. Daar vond vannacht een explosie plaats bij de woning van het eigenlijk doelwit van de zogenoemde ‘vergisontvoering’. Ook werd tijdens diezelfde nacht een explosie gevonden bij een ander huis in de Zuid-Hollandse plaats.

De politie bevestigt dat vannacht rond half 1 een explosie plaatsvond aan De Boezem in Alblasserdam. Hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar niemand raakte gewond tijdens de ontploffing. De politie startte direct met een onderzoek en stelde sporen veilig.

Doelwit

RTL Nieuws meldt dat het ging om de woning van het eigenlijke doelwit van de vergisontvoering die eerder deze maand plaatsvond. Toen werd een onschuldige 56-jarige Hoofddorper ontvoerd. Het eigenlijke doelwit meldde zich toen bij de politie en op last van de burgemeester werd het huis toen gesloten.

Afgelopen nacht vond de politie ook nog een explosief aan de Merelstraat in Alblasserdam. Deze is vervolgens door de Explosieve Opruimingsdienst Defensie veiliggesteld en onklaar gemaakt op een veilige locatie. Op last van de burgemeester is ook deze woning gesloten en zijn de bewoners van nabijgelegen woningen ergens anders naartoe gebracht.

Nieuws
  • Politie.nl, RTL Nieuws 
  • Pro Shots