Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Groningse dansleraar Khalid A. geeft seks met minderjarige toe

De 38-jarige Khalid A., eigenaar van Groningen Dance Center, heeft toegegeven dat hij seks heeft gehad met een minderjarige leerling. 

Groningse dansleraar Khalid A. geeft seks met minderjarige toe

Khalid A. staat voor de rechter omdat hij door dertien leerlingen en docenten is aangeklaagd voor aanranding, verkrachting en pogingen daartoe.

Eén van de aanklachten komt van een meisje met wie hij in 2020 seks gehad zou hebben. Op dat moment was zij 17 jaar oud. A. zou tijdens een intiem gesprek na een les aan haar gevraagd hebben of ze hem oraal wilde bevredigen. Daarna zouden ze volgens A. nog een keer seks gehad hebben. "Mijn relatie was uit en die van haar ook”, sprak de dansleraar. Hij vertelde ook dat hij ‘geen leraar-leerlingrelatie met haar gevoeld zou hebben’ en dat er geen sprake was van dwang.

Broek met een gat

In meerdere aanklachten wordt de dansdocent ervan beschuldigd dat hij leerlingen en andere docenten belaagd zou hebben tijdens het strekken. Wanneer ze bezig waren met een oefening zou A. zijn kruis in hun gezicht hebben geduwd. Verschillende slachtoffers meldden dat hij daarbij een trainingsbroek met een gat erin droeg. Khalid A. ontkent zelf dat hij zo’n kledingstuk bezit, maar volgens zijn ex-vriendin is dat wel degelijk het geval.

Angst

Volgens de Officier van Justitie was het voor veel van de slachtoffers lastig was om tegen A. in te gaan. Ze wilden zeer graag docent worden en kwamen daardoor ondanks de aanrandingen toch terug bij de dansleraar. Ook blijkt uit de app-gesprekken dat de meisjes moeite hadden met aangifte doen omdat ze zeer bang waren om de dansschool - die erg veel voor hen betekende - kwijt te raken.

Donderdag komt het Openbaar Ministerie met de strafeis tegen A.

Nieuws
  • DVHN, NU.nl
  • GDC