Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

John van den Heuvel na 'zomer vol verdriet' weer aan het werk

Na de moord op Peter R. de Vries heeft John van den Heuvel een stapje terug gedaan om te rouwen en zijn verdriet een plekje te geven. De moord heeft diepe indruk gemaakt op de misdaadverslaggever, maar toch pakt hij zijn werk nu weer op. "Dit had Peter gewild", schrijft hij op Instagram.

John van den Heuvel

"Na een zomerperiode van verdriet, rouw, rust, bezinning en herpakken, afgelopen week weer de focus op werk", schrijft John bij een foto van hemzelf en Peter R. de Vries. "Dat wil zeggen dat ik de komende tijd weer aan de slag ga met reportages en columns voor De Telegraaf, RTL en Videoland. Het Marengo- en Eris proces wordt hervat en voor het najaar staan nieuwe series voor Videoland en RTL (Ontvoerd) op het programma."

RTL Boulevard

Hoewel het niet makkelijk voor hem is, schuift hij binnenkort ook weer aan bij RTL Boulevard. "Dat is moeilijk met het besef dat Peter nooit meer aan de desk zal staan en we vanwege dreiging moesten uitwijken naar een andere studio", geeft hij toe. "Maar we gaan door met ons werk, precies zoals Peter dat ook zou willen en doen." Tot slot bedankt hij iedereen voor de steun: "Veel dank voor alle morele support van de afgelopen tijd."

RTL Boulevard-collega Marieke Elsinga zal John in ieder geval met open armen ontvangen in de studio. "Hoop je snel weer aan m’n zijde te hebben John", reageert de presentatrice onder de post.

Twijfels

Dat het voor Van den Heuvel niet makkelijk is om zijn werk op te pakken steekt hij niet onder stoelen of banken. Onlangs vertelde hij in de 538 Ochtendshow nog dat hij twijfels had of hij wel door moest gaan met zijn werk. "Daarna realiseer je je toch wel – en dat bespreek je dan met mensen die dicht om je heen staan ook natuurlijk – als je nu het bijltje erbij neergooit dan is eigenlijk alles voor niets geweest, en hebben ze ook nog eens hun zin. Die lol gun ik ze niet. We gaan, ik wil niet zeggen vrolijk door, we gaan wel door."

Misschien ook voor jou:
Partner Peter R. de Vries wilde niet dat hij Kroongetuige Marengo-proces hielp
Entertainment
  • Shownieuws, Instagram
  • Brunopress