Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bekvechtende Baudet en Wilders gaan los op Twitter over vaccinatieplicht

Na de persconferentie van gisteravond, waar Mark Rutte en Hugo de Jonge nauwelijks versoepelingen hebben aangekondigd, is het op Twitter een wervelstorm van politici die hier een mening over hebben. En dan gaat het vooral over een mogelijke vaccinatieplicht. Ook Thierry Baudet en Geert Wilders ruziën er flink op los.

baudet wilders

Tijdens de persconferentie gisteravond bleek dat alle maatregelen tot in elk geval 20 september verlengd worden. Een dikke domper natuurlijk. Maar de strengere eisen rond vaccineren of testen vallen daar bovenop dubbel zo slecht. Zo ook bij Thierry Baudet en Geert Wilders.

Fittie op Twitter

Hoewel de heren het ogenschijnlijk ontzettend met elkaar eens zijn, wordt er op Twitter toch volop geruzied over en weer. Het begint met een tweet van Wilders gisteravond. "We zouden onze vrijheid terugkrijgen, de maatregelen zouden stoppen, als de ziekenhuis en IC-opnames beheersbaar waren. Dat is nu zo maar de maatregelen gaan toch nog door. Rutte zinspeelt zelfs over toekomstige vaccinatiedwang. Dat is oneerlijk + onacceptabel", laat de PVV-leider weten.

En daar haakt Thierry lekker op in met onderstaande tweet:

#Knettergek

En vanaf daar gaat het los tussen de twee. Geert vuurt terug met "Onzin Thierry ik heb helemaal niets tegen vaccineren - integendeel - maar het moet altijd ieder zijn eigen keuze zijn en dus nooit verplicht en ook geen dwang of drang." Duidelijk. Thierry laat dit echter niet op zich zitten en gooit nog meer olie op het vuur. Hij schrijft: "Vaccinatiedwang is vanaf het begin het doel geweest. Niet voor de “volksgezondheid” (want dit hele gebeuren heeft daar niets mee te maken)." Waar het volgens de FvD-voorman wel mee te maken heeft is "toegang verkrijgen tot het menselijk lichaam en daarmee totale controle verwerven over de mensen."

Hier heeft Wilders dan weer een heel duidelijk antwoord op:

Verder ruziën

Klare taal van beide kanten dus. We zullen de heren ongetwijfeld deze fittie zien doorzetten - of dit nou in de Kamer is, of op Twitter.

Misschien ook voor jou:
Geen warm welkom voor Mark Rutte in Groningen: 'Oprutte! Weg met dit kutkabinet!'
Nieuws
  • Twitter
  • Brunopress