Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

18-jarige Mees T. opgepakt voor ‘kopschoppen’ Mallorca

De politie heeft opnieuw een verdachte aangehouden voor geweldpleging op Mallorca. Het gaat om een de 18-jarige Mees T. uit Hilversum.

18-jarige Mees T. opgepakt voor ‘kopschoppen’ Mallorca

De 18-jarige Mees T. wordt verdacht van het medeplegen van doodslag, poging tot doodslag en openlijk geweld. Hij zou betrokken zijn geweest bij geweld in een horecagelegenheid en bij de dood van Carlo Heuvelman. Naast de arrestatie vond er ook een doorzoeking van het huis van de verdachte plaats. Maandag wordt hij voorgeleid aan de rechter-commissaris.

T. maakte deel uit van een groep van dertien vrienden die op Mallorca geweld pleegden en voor verdere onrust zorgden. Tien van hen zijn nog op vrije voeten, maar zijn nog wel in beeld voor meerdere geweldsdelicten op het eiland.

Eerder werden ook de 19-jarige Sanil B. en de 18-jarige Hein B. gearresteerd. Van beide mannen werd kortgeleden bekend dat hun voorarrest is verlengd. Met Mees T. verwacht het OM nu alle verdachten opgepakt te hebben die de fatale trappen hebben uitgedeeld aan Carlo Heuvelman.

Geweldpleging

Volgens het OM is er sprake van twee losse geweldsincidenten op dezelfde avond. Het eerste incident vond plaats in de buurt van een horecagelegenheid in El Arenal. Later viel de groep verdachten op de boulevard bij het strand de 27-jarige Carlo Heuvelman en zijn vrienden aan. Van beide incidenten zijn camerabeelden beschikbaar. Ook hebben dertien personen inmiddels een getuigenverklaring afgelegd. Negen van hen hebben zelf ook aangifte gedaan tegen de groep.

Bij het tweede raakte de 27-jarige Carlo uit Waddinxveen zwaargewond. Hij liep ernstig hersenletsel op en kwam op de intensive care terecht. Daar is hij later overleden. Uit camerabeelden bleek dat het slachtoffer meerdere keren tegen zijn hoofd werd geschopt terwijl hij op de grond lag.

Nieuws
  • Pro Shots