Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

52-jarige J.Lo laat in strakke gele bikini het internet schudden

Zoals Marcel van Roosmalen zou zeggen: 'Zo'. Want 52 jaar? Wie Jennifer Lopez ziet op de plaat die ze enkele dagen na haar laatste verjaardag liet schieten, zou daar op z'n minst 15 jaar vanaf trekken.

Jennifer Lopez

Ja hoor, J.Lo in loeistrakke bikini op een jacht. Dat was twintig jaar geleden al een prima concept, maar de zangeres, actrice, danseres, ontwerpster en mode-icoon bewijst dat het anno 2021 ook nog een belachelijk goed idee is. En tip: de pikante Insta-post bevat twee foto's. Even naar rechts klikken loont.

Killerbody

Op 24 juli blies J.Lo 52 kaarsjes uit. Maar als je haar killerbody ziet, zou je haast denken dat dat getal is omgedraaid. Oh ja, als bonus hieronder nog de reeks foto's die ze deelde op haar verjaardag zelf. "5 2... what it do", schrijft 'Jenny from the Block' bij de reeks sexy kiekjes.

Klik je een paar foto's naar rechts, dan vind je achteraan nog even een gastoptreden van lucky bastard Ben Affleck. De geruchtenmolen draaide al een tijdlang overuren over de hereniging van van het Hollywood-stel, maar inmiddels is toch wel duidelijk dat 'Bennifer' weer een ding is. Lekker gewerkt, Ben.

Dries

En waar kennen we het fenomeen gele zwemkledij ook alweer nog meer van? Dries natuurlijk! De man met de witte tanden rockte de gele speedo al in 2007. Destijds voor een behoorlijk memorabele ANWB-reclame. Strakke actie was dat.

Hierboven zie je dat de volkszanger inmiddels de voorkeur geeft om de boel wat meer ademruimte te geven met een losser modelletje. Hoe dan ook, wie droeg de gele zwemoutfit beter: Dries of J.Lo?

Misschien ook voor jou:
Sylvie Meis showt met bikini- én lingeriefoto dat ze topfit en supersexy is op haar 43e
Entertainment
  • Beau Monde
  • BrunoPress/Eroteme/Brunopress.nl/Instagram/Get in the Picture/Brunopress.nl