Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vader Wilfred Genee op tragische wijze om het leven gekomen

Wilfred Genee heeft te maken met tragische gebeurtenissen binnen zijn familie. Dat maakte Johan Derksen tijdens de uitzending van De Oranjezomer op maandagavond bekend.

Wilfred Genee

"Normaal beginnen we een uitzending een beetje luchtig, maar dat gaan we deze keer niet doen", begint Hélène Hendriks, die Genee tijdelijk vervangt als gespreksleider bij De Oranjezomer. Derksen vertelt vervolgens over het drama dat bij de ouders van Wilfred Genee is voorgevallen. "Er zijn wat collega’s die Wilfred deze week op de hak hebben genomen. Normaal gesproken is dat niet zo erg, want we vragen er wel eens om en we kunnen er ook wel tegen", aldus Derksen. "Maar Wilfred heeft met hele trieste familieomstandigheden te maken, dus dat is nu niet zo gepast."

Tot slot geeft de voetbalanalist een korte samenvatting van de treurige gebeurtenissen: "Zijn moeder is van de trap gevallen en zij raakte bewusteloos. Zijn vader dacht vervolgens dat zij overleden was en kreeg naar aanleiding daarvan zelf een hartinfarct. Inmiddels is de vader van Wilfred overleden, dus ik vind dat Wilfred even met rust gelaten moet worden."

Misschien ook voor jou:
Johan Derksen bedreigd maar 'OM heeft geen mankracht of budget voor beveiliging'
Nieuws
  • Voetbalzone, De Oranjezomer
  • Pro Shots/Stanley Gontha