Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dries wil retegraag naar het Eurovisiesongfestival voor Nederland: 'Nummer is zelfs al af'

Ja, ja, hij komt, hij komt eraan! Dries Roelvink heeft nu al zin in het Songfestival. Of hij überhaupt toestemming krijgt ons landje te vertegenwoordigen, is overigens nog helemaal niet zeker. Maar goed, Dries zelf is d'r wel klaar voor. Hij heeft zelfs zijn nummer al af. #TeamDries

Dries Roelvink

God oh god wat een blamage afgelopen Songfestival. Jeangu Macrooy wist geen potten te breken en taaide af met een teleurstellende 23e plek. Dat kan beter, dacht ook Dries 'gele ballenknijper' Roelvink. De regenboogglitter was de tent nog niet uitgeveegd of de volkszanger met hagelwitte glimlach slingerde een open sollicitatie het web op. "Ik ga volgend jaar zelf wel", aldus Roelvink destijds.

En misschien dacht een deel van Nederland wel dat Dries het allemaal niet meende, vandaag zette hij zijn plan kracht bij in de 3FM-zomerochtendshow Morning Glory. "Er zijn niet echt sensationele dingen gebeurd, maar wat voor mij wel belangrijk is, is dat mijn inzending voor het songfestival nu klaar is", aldus de zanger. Kortom, hij heeft er zin in.

Italiaans tintje

Waar de Amsterdammer precies mee komt als bijdrage, is nog niet helemaal zeker, maar Dries kennende wordt het werelds. Zoals de rest van zijn repertoire. Even afwachten dus, echter weerhoudt dat onze toekomstige Europese afgevaardigde er niet van een klein tipje van de sluier op te lichten: "Ik kan alleen zeggen dat het een Engelstalig liedje is met een Italiaanse kreet erin."

Het Eurovisiesongfestival 2022 vindt plaats in Italië - dankzij de winst van de Italiaanse rockband Måneskin. In welke stad het spektakel wordt gehouden, is nog niet bekend, meerdere steden azen op de organisatie. Nu maar duimen dat Roelvink senior erbij is. #TeamDries

Misschien ook voor jou:
Britney Spears verbaast volgers met topless foto
Entertainment
  • RTL Boulevard
  • Get in the Picture/Brunopress.nl