Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

‘RTL Boulevard voorlopig niet meer opgenomen in studio Leidseplein vanwege dreiging’

Naar verluidt worden de opnames verplaatst naar een geheime locatie.

Leidseplein

Meerdere bronnen melden dat de live-uitzendingen van RTL Boulevard voorlopig niet meer opgenomen worden in de studio aan het Leidseplein in Amsterdam. De studio werd zaterdagavond ontruimd na een 'ernstige dreiging uit de hoek van de georganiseerde misdaad.'

Geheime locatie

Zaterdag werd de studio van RTL Boulevard aan het Leidseplein ontruimd en de live-uitzending geschrapt. Nu melden bronnen van het AD dat het programma voorlopig helemaal niet meer in deze studio opgenomen zal worden. Volgens De Telegraaf zal Boulevard voortaan op een geheime locatie gefilmd worden. Het nieuws is nog niet bevestigd door RTL zelf.

Uitzending zondag

Wel laat RTL Nieuws weten dat het nog niet bekend is of RTL Boulevard op zondag ‘gewoon’ doorgaat. Zaterdag kon de live-uitzending voor het eerst in jaren niet plaatsvinden en is er een herhaling uitgezonden. De herhaling, een eerbetoon aan de dinsdag neergeschoten Peter R. de Vries, werd door meer dan een half miljoen mensen bekeken. Of het ontruimen van de studio en het verplaatsen van de opnamelocatie verband houdt met de aanslag op het leven van De Vries is nog onduidelijk.

Misschien ook voor jou:
John van den Heuvel over dreiging RTL Boulevard: ‘Opnieuw een dieptepunt’
Nieuws
  • AD, Telegraaf, RTL Nieuws
  • Brunopress