Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dirk Kuyt geeft na half jaar duidelijkheid over zijn 'nieuwe gezicht'

Het was de vraag die velen zich stelden nadat Dirk Kuyt in januari bij Ziggo aanschoof als voetbalanalist: Wie is deze man? Nu, een half jaar later, geeft de oud-Feyenoorder voor het eerst uitleg over zijn vermeende gezichtsverbouwing. Hij deed zijn verhaal in weekblad Story.

Kuyt

Dirkie Kuyt, de oer-Hollandse blonde jongen met iets teveel gel in z'n haar. Nou ja, tot afgelopen januari dan. Want ineens zat daar een vent met Steve Jobs-achtige coltrui en een nieuwe strakke coupe. Echter gonsde het al snel van de geruchten dat die splinternieuwe haardracht niet het enige strakgetrokken stukje Dirk was. De voormalig international zou het een en ander aan z'n gezicht hebben laten doen, onder andere een facelift.

Toch wel iets laten doen

Maar als we Kuyt zelf mogen geloven, klopt lang niet alles van wat er gezegd wordt over zijn gelaat. De Ziggo-analist reageert in weekblad Story onder andere op het hele facelift-verhaal. "Dat is gewoon niet waar. Ik hoor natuurlijk ook wel dat allerlei mensen dat soort dingen roepen, en dan denk ik: laat maar."

Geen facelift dus, volgens de beste man zelf. Maar in datzelfde interview met Story geeft de Katwijker wel toe dat hij íets heeft laten doen. Wat dan? Een ooglidcorrectie aan beide kanten. "Dat was nodig", legt hij uit, "want als ik moe was of een wijntje had gedronken, dan ging mijn ooglid hangen." En juist door die ingreep was zijn gezicht wat gezwollen, aldus Dirk Kuyt 2.0. Net op het moment dat er opnames waren voor Ziggo.

Misschien ook voor jou:
'Slechtste club ter wereld' biedt Messi komisch contract aan
Entertainment
  • Story / Voetbalzone
  • Pro Shots / Toin Damen