Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bilal Wahib voor het eerst op podium sinds Instagram-incident

Nog geen drie maanden geleden stond Bilal Wahib in de schijnwerpers omdat hij een minderjarige aandrong om zijn geslachtsdeel te laten zien op Instagram Live. Gisteravond stond hij alweer in de schijnwerpers, maar dan letterlijk.

Bilal Wahib voor het eerst op podium sinds Instagram-incident

Gisteravond trad Kriss Kross Amsterdam op in een goedgevuld Paradiso. Naast de muziekgroep uit de hoofdstad waren er ook een paar andere zangers en zangeressen aanwezig. Zo kwam Maan langs om een nummer te zingen en ook Bilal Wahib mocht voor het eerst in maanden weer eens Tigers live door een paar boxen laten knallen.

Op de Instagram Story van Kriss Kross was te zien dat Bilal met enthousiasme optrad, waarna hij één van de mannen bedankte met een knuffel.

Paradiso

Paradiso heeft in een reactie laten weten dat ze van tevoren niet op de hoogte waren van het optreden van Bilal. “Het ging gisteravond om een besloten feest en wij waren niet op de hoogte van het surprise-optreden van Bilal”, aldus de woordvoerder van Paradiso. "Dat gezegd hebbende is het belangrijk om erbij te vermelden dat Paradiso terughoudend is in het boycotten van artiesten.”

Excuses

De rapper werd door meerdere radiozenders, programma’s en andere bedrijven geboycot nadat hij in Maart negatief in het nieuws kwam. Via Instagram Live daagde hij een minderjarige jongen uit om zijn geslachtsdeel te laten zien. Er volgde een enorme lading commentaar, waarna Bilal televisie en andere media uit de weg ging. De zanger was vorige week aanwezig bij Op1 om zijn excuses aan te bieden voor het incident dat plaatsvond in maart. Gisteravond was zijn eerste optreden sinds het ongeval.

Entertainment
  • telegraaf.nl
  • BrunoPress