Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Frank de Boer gaat ‘rustig nadenken’ over vertrek

‘Einde verhaal voor Frank de Boer bij Oranje’ was de eerste gedachte die na de uitschakeling bij het EK door het hoofd van de gemiddelde Nederlander schoot. De bondscoach zei tegen NOS dat hij daar zelf ook over na gaat denken.

Frank de Boer gaat ‘rustig nadenken’ over vertrek

0-2 op het scorebord en een bootlading kritiek. Dat waren de gevolgen van de wedstrijd die Oranje gisteravond speelde tegen het elftal van Tsjechië. Na afloop waren alle ogen gericht op Frank de Boer. Het wisselbeleid - en dan vooral Quincy Promes inzetten op de plaats van Donyell Malen - zorgde voor het nodige commentaar.

Stoppen bij Oranje

De reacties zijn Frank de Boer uiteraard ook ter ore gekomen. De teleurgestelde bondscoach kreeg in gesprek met de NOS ook al de vraag voorgeschoteld of hij zijn plek zou gaan verlaten. “Daar hoef ik nu geen antwoord op te geven”, reageerde De Boer. “Daar ga ik rustig over nadenken. Nu heb ik een ongelooflijke kater, net als alle fans.”

Het lijkt er overigens dat Frank de Boer doorgaan met het Nederlands Elftal nog wel als een optie ziet. “Als we weer bij elkaar komen, moeten we er direct weer staan, maar daar denken we nu nog even niet aan. Het was niet goed genoeg, dat moeten we evalueren”, vertelde hij.

Sport
  • Pro Shots