Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Krijgt René le Blanc een eigen soap?

Het succesverhaal van onze Man van het Jaar krijgt alweer een nieuw hoofdstuk, want de zanger is druk bezig met het opzetten van een eigen realityshow.

Krijgt René le Blanc een eigen soap?

Laten we eerlijk zijn: het gros van Ik Geloof in Mij draaide natuurlijk om niemand minder dan onze geliefde René le Blanc. Zoveel durft de ster zelf ook toe te geven in een gesprek met Lex Gaarthuis in De 10 Van op Radio 10. “Ik Geloof In Mij werd al de René Le Blanc Show genoemd,” sprak de zanger. Maar dat is ondanks het talent van René toch niet zijn eigen werk: “Dat ligt er maar helemaal aan hoe de programmamakers het gefilmde materiaal gebruiken en monteren”, vertelde hij.

Maar goed, of Ik Geloof in Mij, wat overigens spoedig een derde seizoen krijgt, eigenlijk de René le Blanc Show is of niet: er is altijd ruimte voor meer René op tv. Dat heeft men bij SBS6 ook door, en daarom zijn ze met de zanger in gesprek gegaan over een eventueel eigen programma. René heeft naar eigen zeggen ‘genoeg te melden’ en aan de kijkcijfers te zien wacht Nederland met smart om meer van de zanger te zien. Dat kan alleen maar een succes worden!

Entertainment
  • telegraaf.nl
  • BrunoPress