Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Marco Borsato: ‘Het is weer aan’

Eindelijk het nieuws waarvan iedereen al wist dat het komen zou: Marco Borsato en Leontine hebben weer ‘een soort van verkering’.

Marco Borsato: ‘Het is weer aan’

Na een tumultueuze twee jaar, gevuld met muzikale affaires, tranen bij Linda op de bank en stroperige moederdagberichten is de cirkel inmiddels weer rond. Marco Borsato maakte op de Belgische radiozender Joe bekend dat hij en zijn ex Leontine (die nu niet meer zijn ex is) weer bij elkaar zijn. “We hebben een soort van verkering, weer. Het is aan”, vertelde de zanger. Naar eigen zeggen doet het tweetal wel ‘voorzichtig’, omdat de breuk na het vreemdgaan van Marco eigenlijk definitief was.

Marco is overigens niet de enige BN’er die hoopt op een hereniging. Ook Wesley Sneijder wil niets liever dan samenzijn met zijn Yolanthe. Die laatste gaf eerder toe dat ze wel ‘maatjes’ met de voormalig voetballer wil blijven, maar Sneijder snakt naar meer. “Ik hoop zeker dat er iets te redden valt”, vertelde hij aan Frank Evenblij tijdens een uitzending van Villa Oranje. “Het is het belangrijkste doel in mijn leven, de rest staat op een laag pitje.”

Misschien ook voor jou:
Wesley Sneijder wil Yolanthe terug: ‘Zal er hard voor moeten knokken’
Entertainment
  • Bruno Press