Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Het is officieel: Paris Saint-Germain snaait Wijnaldum onder de neus van Barcelona vandaan

Lange tijd leek het erop dat Wijnaldum een transfervrije overstap van Liverpool naar Barcelona zou maken, ware het niet dat Paris Saint-Germain ineens een zak Franse euro's en een contract onder de neus van de middenvelder schoof. Het bleek genoeg om de aanvoerder van het Nederlands elftal te overtuigen: Wijnaldum tekent voor drie jaar in Parijs.

Wijnaldum

Kortom, een hard gelag voor de Catalaanse grootmacht. FC Barcelona probeerde Georginio Wijnaldum namelijk al geruime tijd binnen te hengelen, maar vist dus officieel achter het net. De rijke Parijzenaren hebben de 30-jarige middenvelder naar verluidt een zeer aantrekkelijk contract aangeboden, met een behoorlijk salaris. En dat is nou net iets dat FC Barcelona op dit moment niet kan doen. Het geld klotst immers niet bepaald tegen de plinten op bij de Spaanse club waar onder andere Ronald Koeman en Frenkie de Jong vertoeven.

De afgelopen vijf jaar speelde Wijnaldum voor Liverpool. Een tijd waarin de Nederlander onder andere de Champions League en de Premier League won. Echter liepen de onderhandelingen over een contractverlening stuk, waardoor hij deze zomer gratis op te halen was. Wijnaldum is de komende weken te zien bij het Nederlands elftal, waar hij als vervanger van de geblesseerde Virgil van Dijk de aanvoerdersband zal dragen.

Misschien ook voor jou:
KNVB ziedend vanwege Jumbo en Snollebollekes
Sport
  • NOS.nl