Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Chantal Janzen flasht buren in d'r nakie

De presentatrice gaf per ongeluk een stripshow aan de buren.

Chantal Janzen

Na de drukte van het Eurovisie Songfestival geniet Chantal Janzen momenteel samen met haar gezin van een welverdiende vakantie. Eindelijk weer ontspannen en natuurlijk vooral veel lol maken. Toen ze haar familie wilde verrassen in d'r nakie, gaf ze echter een onbedoeld showtje weg aan de buren.

In d'r nakie

"Tip: als je naakt op het balkon gaat staan, omdat je dat grappig lijkt voor je familie die beneden op het terras zit, check dan even of de buren in het vakantiehuis naast je niet ook buiten zitten", deelt Chantal in haar Instagram Stories, die zelf wel om haar onbedoelde stripshow kan lachen. "Het zijn goddank Italianen", gaat ze verder. "Buonasera señorita, buonasera. It's time to say goodnight to my naked butt."

Wij weten nog niet zo zeker of haar Italiaanse buren de presentatrice niet hebben herkend. Twee weken geleden mocht Chantal namelijk de songfestivaltrofee overhandigen aan de Italiaanse rockband Måneskin. Ddat hebben flink wat Italianen gezien, denken wij zo. Ach, zolang ze er zelf maar om kan lachen.

Entertainment
  • BrunoPress