Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Versoepelingen: op 5 juni mogelijk naar de kroeg

Alweer een onverwachte persco op de planning en alweer één met goed nieuws: aanstaande vrijdag om 19.00 staan Hugo en Mark weer klaar om nieuwe versoepelingen in te luiden.

Versoepelingen: op 5 juni mogelijk naar de kroeg

De besmettingen zakken nog steeds met een razend tempo, dus het wordt weer hoog tijd om een stap te zetten in het plan voor de versoepelingen. Het doel is om over te stappen naar stap 3, wat betekent dat restaurants en musea de deuren weer open kunnen gooien. Dat stond oorspronkelijk voor 9 juni in de planning, maar nu lijkt het een aantal dagen eerder te worden.

Naast de versoepelingen voor de verschillende bedrijven, mogen er thuis weer vier verschillende personen op bezoek komen.

Kroegen

Minsiter Grapperhaus wil nog een extra bonusversoepeling zien. Hij stelt voor dat de cafés, die normaal gesproken pas in een volgende fase open zouden gaan, tegelijkertijd met de droge horeca op 5 juni weer van het slot mogen. 'Om verwarring te voorkomen', beweert hij, maar het klinkt alsof Grapperhaus na een jaartje bij zijn nieuwe bruid in huis snakt naar een zaterdagavond in de kroeg. Geheel toevallig vallen de versoepelingen nu ook op een zaterdag in plaats van een woensdag, dus Ferdi zal wel linea recta de kroeg in racen. We geven hem ook geen ongelijk.

Nieuws
  • Pro Shots