Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Lil’ Kleine overgeplaatst naar rechtbank van Ibiza om verantwoording af te leggen

Een bewogen weekend voor Lil' Kleine. De 26-jarige werd zaterdagnacht gearresteerd in hotel Oku in San Antonio op Ibiza. Vanochtend moest de zanger zich verantwoorden in de rechtbank op Ibiza.

Lil' Kleine

Tijdens een openingsfeest werd Lil’ Kleine zaterdagnacht in de boeien geslagen. De Spaanse nieuwswebsite Periódico de Ibiza meldt dat Jorik Scholten, zoals de rapper echt heet, verdacht wordt van mishandeling van zijn partner. Jaimie Vaes zou door hem zijn aangevallen in het hotel. Zij zou volgens de website dan ook degene zijn geweest die haar vriend heeft aangegeven.

Lil’ Kleine bracht vervolgens een nacht door in de Guardia Civil, de oudste wetshandhavingsinstantie in Spanje en een van de twee nationale politiediensten. Vanochtend werd hij overgeplaatst naar de rechtbank van Ibiza waar hij zich voor de rechter moest verantwoorden. Samen met nog een ander persoon werd Lil' Kleine in handboeien naar binnen gebracht. Wie de tweede persoon met handboeien is, is nog onbekend.

Het voorval

Nienke Hoogervorst, de advocaat van Lil’ Kleine, wilde aan RTL Boulevard geen commentaar geven. Wel liet het management van Lil’ Kleine en zijn verloofde meer los over het incident. "Ook wij zijn op de hoogte van een voorval tussen Lil' Kleine en Jaimie Vaes. Op dit moment wachten wij op verdere details. Wel liet Jaimie ons weten dat het goed met haar gaat", aldus het management tegen Shownieuws.

In de nacht van zaterdag op zondag werd Lil’ Kleine rond 3 uur gearresteerd op Ibiza. Het zou behoorlijk uit de hand zijn gelopen na een openingsfeest van een hotel. Ooggetuigen zagen hoe Jaimie de hotellobby in rende. De getuigen stelden dat Jaimy gewond en bebloed was. De hotelreceptioniste zou vervolgens de politie hebben ingeschakeld.

Nieuws
  • Shownieuws, RTL Boulevard, Telegraaf
  • BrunoPress