Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Woensdag wordt er weer versoepeld

Verrassing van het kabinet: we mogen tijdens de lunchpauze even genieten van een surprise-persco van Hugo voor de deur van de Tweede Kamer.

Woensdag wordt er weer versoepeld

Vanmiddag werd er halsoverkop een soort pop-up persconferentie aangekondigd. Voor de Telegraaf en het AD was het blijkbaar geen verrassing, want hun plofkappen stonden al gemonteerd voor het begin van de livestream. Wij luisterden ook even mee.

Hugo bracht heuglijk nieuws, want in plaats van een om 17.00 afgekapte borrel bijwonen, kunnen we vanaf woensdag tot 20.00 doorpilsen op het terras. Nog steeds niet helemaal jofel, maar het leven wordt er toch weer een stukje draaglijker van. Gelukkig zijn er nog wat andere versoepelingen die door mogen gaan van Mark en Hugo.

Sekswerkers en sportscholen

Nu de cijfers met een stevig tempo aan het zakken zijn mag er weer een beetje geleefd worden van het kabinet. Zo mogen sportscholen de deuren weer opendoen, net als dierentuinen, pretparken en buitenmusea. Ook bij sekswerkers mag de poort weer geopend worden en bij de bibliotheek kun je weer voor een boek terecht.

Vanaf woensdag gaan we dus allemaal met wat leesvoer in de hand gezellig met een escort naar de Efteling, dan nog even samen zweten in de sportschool en afkoelen op het terras, uiteraard wel allemaal op anderhalve meter afstand. We hebben er zin in!

Nieuws
  • Pro Shots