Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Marco papt weer aan met Leontine: ‘we zijn weer aan het daten’

De kogel is door de kerk: Marco Borsato heeft weer een drankje gedaan en een filmpje gepakt met zijn ex. Nu wil hij meteen niets liever dan weer lekker samen met haar onder één dak wonen.

Marco papt weer aan met Leontine: ‘we zijn weer aan het daten’

Heel Nederland weet ondertussen dat Marco Borsato spijt heeft van zijn scheiding met Leontine. Bijna 1,4 miljoen mensen zagen hem janken op de bank bij Linda en bij de online serie Op de gevoelige plaat van fotograaf William Rutten ging hij weer door het stof. Het moge duidelijk zijn: Marco wil zijn ex terug, en dat lijkt hem nog te lukken ook.

Want na duizend excuses en een behoorlijk stukje emo-tv op Instagram, waarbij de zanger een dikke stapel foto’s van zijn ex boven water haalde met de Xenos-tekst “We zijn nog steeds één gezin… The five of us“ erboven, heeft hij het voor elkaar: mevrouw wil weer met hem daten. Dat verklapte de zanger tijdens De 538 Ochtendshow met Frank Dane. Op de vraag van Frank wat ‘daten’ dan precies moet betekenen, antwoordt “Dat betekent zoveel als dat het is. Dat we af en toe gewoon leuke dingen doen. We zien wel waar het schip strandt. We laten de vorm los.”

Hoe het ook zij, de zanger heeft in ieder geval geen oog voor andere vrouwen. . “Mijn hart is bezet”, meldde hij. Geen gepingel op de piano van Iris de Hond meer voor Marco.

Entertainment
  • BrunoPress