doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Davy Klaassen zoekt zooltjes via Instagram

In een enthousiaste bui doe je soms weleens halsoverkop iets waar je later spijt van hebt. Dat overkwam ook Davy Klaassen toen hij het kampioenschap van zijn club vierde.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Davy Klaassen zoekt zooltjes via Instagram

Toen Ajax zondagmiddag de schaal binnensleepte werd dat uitgebreid gevierd op het dek van de Johan Cruijff Arena. Davy Klaassen gunde de fans die voor de huldiging naar het stadion waren gekomen ook wel een extraatje en besloot daarom de schoenen die hij tijdens de kampioenswedstrijd had gedragen naar beneden te kieperen, zodat een gelukkige ajacied het speciale paar thuis kon koesteren (of voor een zakcentje doorverkopen). Vervolgens werd er nog even feest gevierd en daarna gingen de spelers weer naar huis om zich voor te bereiden op nog een hoogtepuntje van het seizoen: de klassieker tegen Feyenoord.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Toen alle euforie over was en Klaassen zich op dat doel richtte, ontdekte hij al snel dat het wegwerpen van zijn kiksen niet heel verstandig was geweest, want zijn op maat gemaakte zooltjes zaten er nog in. Er volgde al snel een oproep, zowel via Klaassen zijn eigen Instagram als op de officiële socials van de club of de gelukkige ontvanger alsjeblieft de bezwete zolen van Klaassen uit zijn schoenen wilde trekken en ze bij de voetballer kon komen afleveren.

Het duurde gelukkig voor Klaassen maar een aantal uur voordat het schoeisel weer terecht was, waardoor hij ze bij de eerstvolgende training gewoon weer onder zijn voeten kan leggen. Dan staat-ie zondag toch een stuk steviger in zijn schoenen tegen Feyenoord.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws