doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Badr Hari wil ‘wraak’ - in juli terug in de ring

Kickbokser Badr Hari is weer wakker geschud nadat hij in december vorig jaar verloor van Benjamin Adegbuyi. De nummer drie van de ranglijst wil in juli weer in de Squared circle stappen.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Badr Hari wil ‘wraak’ - in juli terug in de ring

De laatste vier kickboksgala’s verliepen niet volgens plan voor Badr Hari. In 2016 verloor de Amsterdammer van Rico Verhoeven. Daarna volgde een negentien maanden lange schorsing na een positieve dopingtest. Bij de rematch tegen Rico moest Badr de ring verlaten met een zware enkelblessure en vorig jaar verloor hij door een TKO van Benjamin Adegbuyi, die hij daarvoor nog met SC Heerenveen had vergeleken, terwijl hij zelf ‘Real Madrid’ zou zijn.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Het imago van Badr als kickbokser is dus wel toe aan een stevige poetsbeurt. Die hoopt hij bij Glory 78 te beginnen tegen de huidige nummer acht van de wereldranglijst, de Poolse Arkadiusz Wrzosek. “Hari wil als nummer 3 van de ranglijst wraak nemen en laten zien waarom hij nog steeds een van de beste vechtsporters ter wereld is”, liet Glory in een statement weten.

Hoop op publiek

Het evenement is nog volop in de planning, dus nog niet alle knopen zijn doorgehakt. Uiteraard is het via pay per view te zien, maar als het even kan wil Glory ook toeschouwers rond de ring zetten. Misschien is het maar beter als Badr de voetbalvoorspellingen dan achter zich laat, voordat het publiek FC Knuddeveen van Real Madrid ziet winnen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws