doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

18-jarige uit het niets mishandeld op Station Den Haag

Zondag 14 maart werd een 18-jarige jongen uit het niets in zijn gezicht gemept op het Centraal Station in Den Haag. De politie is nog steeds op zoek naar de dader en heeft nu beelden van hem openbaar gemaakt.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
18-jarige uit het niets mishandeld op Station Den Haag

Laffe taferelen op het station van de Zuid-Hollandse hoofdstad: een 18-jarige is zwaar mishandeld door bovenstaande vechtersbaas en zijn vriend. Op beelden is te zien dat de voorbijganger eerst wordt aangesproken de mannen, maar geen antwoord geeft. Als hij later opnieuw langs het tweetal loopt, haalt één van hen plotseling uit naar de nietsvermoedende voorbijganger. De vuistslag - recht in zijn gezicht - komt hard aan. “Het slachtoffer heeft hierdoor een dubbelzijdige fractuur aan zijn kaak opgelopen”, meldde de politie bij het opsporingsbericht.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Daarna trok de laffe herder die de klap uitdeelde meteen een sprintje richting de eerste de beste uitgang. Gelukkig was hij daarbij zo vriendelijk om even zijn mondkapje naar beneden te duwen en zijn tronie op de dichtstbijzijnde beveiligingscamera te richten. Het resultaat daarvan is nu door agenten online gezet, in een poging om de geweldpleger in de kraag te vatten. Opsporing Verzocht deelt later bovendien nog wat bewegend beeld van de aanvaller. Iemand die deze held op sneakers toevallig herkent? Dan wordt een belletje met 0800-6070 zeker gewaardeerd.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws