Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Vriendin van Elon Musk laat alien-littekens op haar rug zetten

Grimes, de vriendin van Elon Musk, is sowieso al een bijzondere verschijning, maar daar heeft ze afgelopen weekend nog een schep bovenop gedaan. De zangeres heeft zich stevig onder handen laten nemen door een aantal aliens. Het resultaat daarvan deelde ze vandaag op Instagram.

Vriendin van Elon Musk laat alien-littekens op haar rug zetten

In de woning van de Tesla-topman is niet alleen de heer des huizes geobsedeerd door alles buiten onze atmosfeer. Ook de vriendin van Elon Musk, Grimes, is op haar eigen manier gefascineerd door alles waar je het label buitenaards op kunt plakken. Zo liet ze in een interview al een keer weten dat ze op haar 50ste van plan is om naar Mars te reizen om de planeet te koloniseren, waarbij ze zichzelf naar eigen zeggen waarschijnlijk ‘de dood in gaat werken’.

In een interview met Face vertelde Grimes dat ze een ander science-fiction achtig scenario ook wel ziet zitten. Als een ruimtereis in haar eigen leven geen optie is, laat ze haar bewustzijn uploaden naar de cloud, zodat haar geest in een ander lichaam of in een robot de ruimte in gestuurd kan worden. Haar geliefde is uiteraard al druk bezig met het sleutelen aan de hersenen van verschillende dieren, dus Grimes heeft er alle vertrouwen in dat zij spoedig aan de beurt kan zijn.

Littekens

Hoe het ook zij: de zangeres is in ieder geval al druk bezig met de voorbereiding. Stap één - zorgen dat haar uiterlijk ook wat beter bij het buitenaardse bestaan past - is in ieder geval gelukt. Met een beetje hulp van een tattoo-artiest heeft ze haar hele rug volgezet met alien-littekens:

Blijkbaar is het geen pijnloze affaire geweest. Dat bewijst maar weer dat ook buiten onze aarde geldt: wie mooi wil zijn, moet pijn lijden.

Bizar
  • BrunoPress