Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

16-jarig supertalent in de problemen voor opsluiten 7 jaar oudere ex

Eén van de paradepaarden van talentenfabriek Borussia Dortmund zit in de problemen. De 16-jarige Youssoufa Moukoko kreeg de politie op bezoek omdat hij zijn ex-vriendin had opgesloten.

16-jarig supertalent in de problemen voor opsluiten 7 jaar oudere ex

Volgens Bild waren er afgelopen weekend wat problemen in Huize Moukoko. De 16-jarige aanvaller, die als jongste speler ooit debuteerde in de Champions League, had het aan de stok gekregen met zijn zeven jaar oudere ex. Het tweetal, dat hun relatie begon toen Moukok veertien jaar oud was, was nog volop aan het bekvechten toen de sterspeler met haast naar zijn club moest vertrekken voor een dringende afspraak. Moukoko wilde maar wat graag het laatste woord hebben, dus besloot hij zijn ex op te sluiten, zodat ze - wanneer hij een paar uur later terug zou komen van zijn afspraak - weer verder konden ruziën.

Het werd niet op prijs gesteld door de dame, die een belletje pleegde met de politie om te vragen of ze haar alsjeblieft bij haar puberale ex uit de woning wilden plukken. Haar verzoek werd geaccepteerd en even later stond mevrouw weer op de stoep, waarna ze linea recta naar huis vertrok. Een klacht indienen tegen haar ex vond ze onnodig, maar Moukoko kan nog wel een onderzoek verwachten naar aanleiding van het ongeval.

Sport
  • Bild, telegraaf.nl
  • ProShots