Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

André Hazes geeft toe: 'Ik ben gek op Sarah'

Tijdens de uitzending van Beau had André Hazes wat op te biechten.

André Hazes geeft toe: 'Ik ben gek op Sarah'

Iedereen zag het natuurlijk al van mijlenver aankomen, maar het moment is daar. Iets minder dan een maand geleden maakte André het einde van zijn relatie met Monique officieel bekend en nu heeft hij een nieuwe vlam. Tijdens de uitzending van Beau klapte Hazes uit de school over zijn liefde voor Sarah van Soelen.

Vrolijk pasen

Hazes zette afgelopen weekend als een kiekje met zijn toekomstige schoonvader(?) op het wereldwijde web, waardoor het gros van de Nederlandse bevolking al het één en ander begon te vermoeden over een mogelijke nieuwe relatie.

Toen presentator Beau van Erven Dorens aan André vroeg of dit nou een ‘heel goede vriend’ of zijn ‘schoonvader’ is, zei de zanger in eerste instantie dat het een heel goede vriend is. “En ik kan het ook heel goed met zijn dochter vinden, ja”, voegde hij daar snel aan toe.

Beau besloot toen nog verder naar een primeur te vissen. “Dus dat is dan de nieuwe liefde?”, vroeg hij. “Ja… ja… nee, ja. Ik ben wel gek op dat meisje, ja”, gaf de zanger vervolgens schoorvoetend toe.

Stiekem wisten we dat natuurlijk allemaal al, maar toch: gefeliciteerd André.

Entertainment
  • RTL Boulevard, Tips en Weetjes
  • BrunoPress, Instagram