doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Gevonden 'lichaam' blijkt achteraf erotische pop te zijn

De politie in Pennsylvania rukte twee weken terug uit na een melding van een gevonden lichaam, verstopt in een kartonnen doos. Toen ze eenmaal op locatie aankwamen, bleek er iets niet helemaal in de haak te zijn met het slachtoffer.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Gevonden 'lichaam' blijkt achteraf erotische pop te zijn

De mannen van politie York in Pennsylvania verwachtten een vrouw aan te treffen die haar laatste adem had uitgeblazen, maar dat was niet helemaal het geval. Het levenloze lichaam dat ze rond middernacht langs de snelweg vonden had überhaupt nooit ademgehaald, want het ging niet om een persoon, maar om een pop. Het 183 cm lange siliconen slaapkamerspeelgoed was een behoorlijk realistische verschijning, dus het verbaasde de agenten niet dat iemand ervoor aan de bel had getrokken.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Zo’n situatie was - niet geheel verrassend - nog nooit voorgekomen, dus het was even twijfelen voordat de lokale politiemacht wist hoe ze dit varkentje gingen wassen. Nadat de agenten doorgegeven hadden dat het een gevalletje loos alarm was, belden ze wat collega’s om het ‘slachtoffer’ in de dichtstbijzijnde vuilcontainer te gooien. De dienders deden geen moeite om de eigenaar te vinden. Aangezien het lichaam nog in een kartonnen doos zat, zou het zomaar kunnen dat het simpelweg van een vrachtwagen gevallen was. Bovendien hadden de agenten weinig zin om een DNA-onderzoek te gaan organiseren. We geven ze geen ongelijk.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws