doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Horrorblessure: MMA-vechter verliest vinger

Voormalig olympisch worstelaar Khetag Pliev werd gisteren na twee rondes uit de ring gehaald tijdens een MMA-gevecht. De 37-jarige Rus had nog maar vier vingers over, en niemand kon de vijfde vinden.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Horrorblessure: MMA-vechter verliest vinger

Op het moment dat hij zijn vinger verloor, had niemand door dat er iets aan de hand was met Pliev. Pas tussen de tweede en derde ronde bleek dat er een gapend gat zat op de plek waar de linkerringvinger van de Rus zou moeten zitten. Een kootje was nog wel aanwezig, maar voor de rest was er niet veel vinger meer te vinden. De wedstrijd werd stopgezet, tegenstander Devin Goodale kreeg de overwinning en er werd een zoektocht opgezet, maar zonder al te veel succes. Niemand kon ontdekken waar het afgebroken stukje Pliev was gebleven. Pas toen de Rus zijn handschoen uitdeed, stortte het bloederige stuk vermiste vinger op de vloer.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Gelukkig zijn de medische wonderen de wereld nog niet uit, dus één spoedbehandeling in het ziekenhuis later en de MMA-vechter kon weer tot tien tellen: duim omhoog voor de dokter.

Pliev vertelde achteraf dat hij eigenlijk door wilde vechten, omdat hij verwachtte zijn tegenstander met gemak te kunnen verslaan. Van ons had hij ook wel door mogen zetten. Immers, als je met twee vingers in je neus kunt winnen, moet het met eentje minder ook wel lukken.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws