doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Neusje van de zalm

In Taiwan is de bevolking massaal begonnen hun naam te veranderen in alles wat maar met zalm te maken heeft. De overheid heeft hun handen vol met de aanvragen en de vis komt hen de neusgaten uit. Ze vragen de bevolking dan ook om alsjeblieft zo snel mogelijk te stoppen met de tijdverspilling.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Neusje van de zalm

Schuldige in wat de lokale media omschrijven als de ‘zalmchaos’ is een restaurantketen die gratis sushi uitdeelt aan iedereen met ‘zalm’ (‘Gui Yu’) in de naam. De verwachting was dat er niet al te veel mensen op af zouden komen, maar daarbij is blijkbaar de Taiwanese trek in een bordje rauwe vis stevig onderschat. Volgens de laatste controles zijn er al zo’n 150 mensen op de gemeente afgestapt om hun naam te veranderen in alles van ‘Zalmprins’ tot ‘Meteoor Zalmkoning’. Veel te veel werk voor de gemiddelde ambtenaar om snel af te handelen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De Taiwanese overheid benadrukt in hun oproep nog eens het feit dat je in de eilandstaat maximaal drie keer je naam mag laten wijzigen. Als je niet oplet, zit je dus voor eeuwig vast aan je visnaam, maar dat kan de bevolking niks schelen zolang ze hun gratis portie sushi maar kunnen pakken.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws