doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Hugo de Jonge weggestuurd bij de stembus

Minister Hugo de Jonge kwam vanochtend om negen uur opdagen bij de stembus, maar daar werd hij meteen weer weggestuurd, want de gezondheidsminister had zijn identificatie totaal niet op orde.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Hugo de Jonge weggestuurd bij de stembus

De demissionair minister van Volksgezondheid maakt de laatste tijd ongetwijfeld weleens wat slapeloze nachten vanwege het plannen van zijn feilloze vaccinatiestrategie. Met een paar uurtjes slaapgebrek ga je natuurlijk af en toe de fout in, zoals vanochtend, toen hij én een verlopen paspoort meenam naar het stembureau én zijn rijbewijs vergeten was."Zijn paspoort was verlopen, de gaten waren er al in gestampt”, aldus de voorzitter van het stembureau.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Hugo schoof de schuld gedeeltelijk naar zijn vrouw, die volgens hem zijn spullen had klaargelegd, maar nam daarna zelf ook verantwoordelijkheid voor de vergissing: “ Ik heb het niet meer gecheckt, stom natuurlijk. Mijn fout, ik had het moeten checken.”

Een rijbewijs had De Jonge ook niet bij zich, dus achteraf reed de gezondheidsminister terug naar huis om het juiste paspoort uit een laatje te plukken. We mogen voor hem hopen dat hij onderweg geen agent tegen is gekomen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws