doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Marco Borsato reageert op ‘nacht met Leontine’

We worden opeens van alle kanten platgebombardeerd met nieuws over het liefdesleven van Marco Borsato. Hij kwam bij Linda op de bank langs om even te praten over vrouwen en vreemdgaan. Daarna kwamen er geruchten naar boven dat zijn ex-vrouw een nachtje was blijven slapen. Hoe zit dat nou precies?
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Marco Borsato reageert op ‘nacht met Leontine’

Marco Borsato is even buiten beeld geweest. Nadat bekend werd dat hij onder andere op de piano van Iris Hond had gespeeld kwam er een einde aan zijn relatie met Leontine Ruiters. Na de scheiding kreeg Borsato een burn-out en liet hij zijn gezicht niet meer zien op televisie, totdat hij vorig weekend bij Linda’s Wintermaand op de bank neerstreek om te vertellen over zijn tumultueuze liefdesleven. De uitzending zorgde voor gemengde reacties: Zijn kinderen waren trots, Angela de Jong werd er misselijk van en Britt Dekker mengde zich ook nog in de discussie.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Borsato had echter weinig tijd om zich met die reacties te bemoeien, want hij had hoog bezoek met wie hij samen de uitzending bekeek en besprak. Leontine kwam namelijk langs en die liet haar auto volgens Weekend een nachtje staan. Reden genoeg voor Patty Brard om bij Shownieuws te roepen dat alles weer hotel de botel is, maar is dat ook het geval?

Volgens het management van Leontine in ieder geval niet. "Marco en Leontine hebben drie kinderen. In het belang van de kinderen zijn er momenten dat ze elkaar zien”, was hun reactie. Bij het management van Marco maakten ze het nog even extra duidelijk. Die noemden Patty’s verhaal "absolute onzin”. Duidelijk genoeg, lijkt ons.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws