doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Thierry Baudet reageert voor het eerst op Jinek-drama: ‘daarna een goed glas wijn en lekker vrijen’

Afgelopen donderdag was Thierry Baudet te gast bij Jinek, waar hij vroegtijdig vertrok tijdens een roast door cabaretier Martijn Koning. Achteraf liet iedereen van zich horen: Koning zei dat hij Baudet wilde raken, RTL nam afstand van de cabaretier en Jinek bood haar excuses aan. Eén persoon hield zich echter stil, tot vanochtend.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Thierry Baudet reageert voor het eerst op Jinek-drama: ‘daarna een goed glas wijn en lekker vrijen’

Thierry Baudet kwam vanochtend langs bij de ochtendshow van Qmusic om zijn kant van het verhaal te vertellen. Naar eigen zeggen heeft hij geen problemen met Eva Jinek, maar wel met opnieuw opdagen in haar programma: “Ik ben op de mens vergevingsgezind. En ik lig ’s nachts niet wakker met wraakplannen. Maar het is wel haar programma. Ik heb geen zin om daar weer te gaan zitten.”

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De reden daarvoor was overigens niet alleen het optreden van cabaretier Koning: “De hele opbouw van het programma was om mij zo naar mogelijk neer te zetten. Al die vreselijke verwijten over racisme, nazi’s en vrouwenhaat: dat gaat nergens over. Toen hij over mijn privéleven begon en over mijn toekomstige kinderen dacht ik: ’Dat hoef ik niet te pikken’.” Daarna was het dus einde verhaal voor Thierry, die direct de studio verliet.

Naar eigen zeggen lag de voorman van het Forum voor Democratie dus niet wakker van alle ophef. Hij was dan ook met hele andere zaken bezig die nacht, want na de uitzending was het volgens hem eerst tijd voor ’een goed glas wijn en lekker vrijen’. Weinig mensen die daar slecht van slapen, toch?

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws