doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

André en Monique alweer uit elkaar

Kunnen we ons nog herinneren dat Volkszanger en zoon van senior André Hazes op de knieën ging voor zijn grote liefde Monique Westenberg? Dan kunnen we die herinnering ook weer wegknippen, want na een paar prille maanden is het koppel alweer uit elkaar.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
André en Monique alweer uit elkaar

Begin vorig jaar kwam er ook al een einde aan de toenmalige relatie van het tweetal. Toen was het een stormachtige affaire met presentatrice van de zanger met Bridget Maasland die de liefde om zeep hielp. Zij en André doken met elkaar onder de lakens, maar het spannende leventje vol Bridget, drank, drugs en rock & roll werd de volkszanger te veel en hij keerde toch weer terug naar zijn grote liefde. Op 12 december 2020 vroeg hij haar ten huwelijk.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Einde verhaal

Inmiddels is het nog geen vier maanden later en de romantiek is alweer opgedroogd. Kortgeleden waren ze nog samen in de zon op Bonaire, maar volgens Story heeft André ondertussen zijn biezen al gepakt. Hazes Jr. zou bij zijn moeder blijven, terwijl papa voorlopig de deur uit gaat. Op Instagram deelde Monique ondertussen een veelzeggende foto van haar en haar zoontje met de tekst: “Onvoorwaardelijk.”

Het verdrietige nieuws werd bevestigd door het management van André. “Het leek allemaal goed te gaan. André voelde zich helemaal honderd procent fit. Door de coronacrisis kon hij zich focussen op een gezonder leven, wat zijn vruchten afwierp”, vertelt het management aan Privé. “Ook thuis leek het in eerste instantie allemaal goed te gaan. Alles heeft hij er aan gedaan om het thuis goed te houden. Hij was weer vaker thuis en de band met kleine André ging ook stukken beter. Tot enkele weken geleden. Er kwamen toch weer meer spanningen. Hierdoor ook weer meer ruzies. Ze hebben veel gesproken en zijn tot het besluit gekomen om uit elkaar te gaan.”

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws