doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Dinsdag wordt er weer gedronken

De lokale horeca vinden het ondertussen wel mooi geweest. Terwijl bij de contactberoepen iedereen elkaar maar aan mag zitten raken, mogen zij niet eens in de open lucht een pilsje op tafel zetten. Schandalig natuurlijk, dus op dinsdag 2 maart zetten ze de stoelen gewoon buiten.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Dinsdag wordt er weer gedronken

Het bericht komt van een actiegroep van 65 afdelingen van Koninklijke Horeca Nederland. Zij roepen alle Hollandse horeca op om dinsdag de tap weer open te gooien en het bier rijkelijk te laten vloeien, want ‘op deze manier kan het niet langer’.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Eerder werd er al gedreigd dat de deuren op 17 januari open zouden gaan. Dat was alleen loos alarm, waardoor veel mensen verwachten dat het nu ook weer om inhoudsloze dreigementen zal gaan. Woordvoerder Johan de Vos is echter zelfverzekerd dat er deze keer wel daad bij woord gevoegd gaat worden, in tegenstelling tot de afgang van vorige maand. “Dat kwam omdat destijds 'code zwart' dreigde te ontstaan in de zorg”, vertelde hij aan Omroep Brabant. Dit keer is het anders: “Er moet iets gebeuren en alle collega's in Nederland zijn welkom om zich aan te sluiten.”

Volgens De Vos is er bovendien geen gevaar meer dat iedereen elkaar gaat infecteren op het terras. “Wij weten zeker dat we veilig en verantwoord onze zaken kunnen openen. Om te beginnen buiten met de terrassen. Uiteraard wel op anderhalve meter."

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws