doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Tiger Woods geopereerd na zwaar auto-ongeluk

Golfer Tiger Woods is zwaar gewond geraakt na een auto-ongeluk in de omgeving van Los Angeles. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij vervolgens is geopereerd.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Tiger Woods geopereerd na zwaar auto-ongeluk

Woods liep een open beenbreuk op en verbrijzelde bij het ongeluk zijn enkel. Volgens agenten raakte de golfer de rand van de weg, waarna hij tegen een boom reed en over de kop vloog. Woods was waarschijnlijk niet onwel of onder invloed van alcohol tijdens het ongeluk. Wel reed hij boven de maximale toegestane snelheid. Bij het ongeluk was verder niemand anders betrokken.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De golfer zat bekneld in zijn auto en moest eerst door brandweerlieden bevrijd worden voordat hij naar het ziekenhuis kon worden gebracht. Daar werd hij met spoed geopereerd. De beschadigde botten zijn onder andere met pinnen en schroeven gerepareerd, wat zijn verwondingen heeft kunnen stabiliseren. Volgens Artsen is de operatie goed verlopen en is Woods inmiddels aanspreekbaar.

Onzekerheid

Woods kampt al langere tijd met rugproblemen, waar hij meerdere keren voor is geopereerd. De laatste keer was in december van vorig jaar. De nummer 1 van de wereld was nog herstellende van zijn operatie, waardoor hij al twijfelde of deelname aan de volgende Masters in april een optie zou zijn. Het ongeluk brengt opnieuw onzekerheid bij Woods, die nog drie Major-overwinningen verwijderd is van het record van Jack Nicklaus.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws