doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Elon Musk heeft niet langer de dikste portemonnee ter wereld

Tesla-topman Elon Musk is van de troon gestoten nadat zijn bedrijf maandag onderuit ging op de beurs.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Elon Musk heeft niet langer de dikste portemonnee ter wereld

Elon Musk heeft na een onfortuinlijke actie gedag moeten zeggen tegen een kleine 15 miljard dollar. De voorman van Tesla en SpaceX plaatste een bericht op Twitter waarin hij claimde dat de prijs van Bitcoin wel wat aan de hoge kant leek, vlak nadat hij er zelf met zijn bedrijf in had geïnvesteerd. Direct daarna kakte de prijs in, samen met die van Tesla, dat aan het eind van de dag 8.6% minder waard was.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Musk zakte door de onhandige actie naar de 183,4 miljard dollar. Nog steeds geen heel slecht saldo, maar het is niet genoeg om Jeff Bezos bij te benen, die ondanks een verlies van 3,7 miljard boven Musk uit weet te blijven.

Onhandig

Het is niet de eerste keer dat Musk met een onhandige actie op het internet zijn centen ziet verdampen. Na een aflevering van de Joe Rogan Experience waarin hij een jointje accepteerde, kelderden zijn aandelen ook al. In mei 2020 kostte een Tweet van Musk ook al miljarden, toen hij deelde dat hij de prijs van Tesla-aandelen te hoog vond. Daarmee hakte hij meteen 10% van de prijs af. Niet zo slim, Elon.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws