Wilders: seksrel rond Dion Graus is ‘oude meuk’

Volgens NRC heeft Dion Graus zijn vrouw jarenlang aangezet tot seks met particuliere beveiligers. Ook werden oude berichten over vermeende fraude weer boven water gehaald. Geert Wilders haakte in op het nieuws door te vertellen dat het allemaal oud nieuws is van een krant die ‘hen haat’.
Wilders: seksrel rond ex Dion Graus is ‘oude meuk’

Volgens NRC ligt er bij de Rijksrecherche een hele stapel beeldmateriaal, geluidsopnames en sms-berichten die aangeleverd werden door de ex van Graus. Allemaal documentatie die zou moeten bewijzen dat Graus haar aangezet heeft tot seks met zijn eigen beveiligers. De ex van Graus deed daarvoor in 2019 aangifte, maar trok die een half jaar later ook weer in.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Volges Geert Wilders, die bij radiozender 100% NL aanschoof, is het allemaal oud nieuws. In 2019 is het immers allemaal al onderzocht. “Het Openbaar Ministerie zei toen dat er niets mee gebeurt, er was niets van bewezen”, vertelde Wilders. De NRC heeft volgens Wilders een hekel aan de PVV.

Fraude

Ook over vermeende Fraude met betrekking tot de reiskostenvergoeding van Graus haalde NRC weer berichten naar boven. Hij zou te veel geld gekregen hebben om reiskosten te dekken, aangezien zijn officiële woonplaats in Heerlen is, waar hij in weekenden en tijdens recessen verblijft. Doordeweeks zit Graus echter in Voorburg, op vijf kilometer afstand van Den Haag. Zelf meldde Graus destijds dat hij al langere tijd zelf moeite doet om het probleem op te lossen. "Ik kan door mijn veiligheidssituatie niet met het openbaar vervoer en ben daardoor van de auto afhankelijk. Op en neer reizen is daarom voor mij geen doen. Maar in de weekenden en recessen ben ik gewoon in Limburg. Ik roep al tijden om hier onderzoek naar te doen, want mijn situatie is niet anders dan die van andere Kamerleden", aldus Graus.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws