Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Kelly Weekers verontwaardigd over onthulling ‘stiekeme’ vakantie door Van der Gijp

Tv-psychologe Kelly Weekers dacht dat ze even stiekempjes een maand in de zon kon gaan liggen op Curaçao, totdat René van der Gijp haar smoesjes in de gaten kreeg. Weekers kwam zaterdagmiddag met een reactie op de onthulling in VI.

Kelly Weekers verontwaardigd over onthulling ‘stiekeme’ vakantie door Van der Gijp

Kelly Weekers zette een tijdje geleden een bericht op Instagram waarin de coach vertelde dat ze even een maandje minder van zich zou laten horen op sociale media. De reden daarvoor was volgens Weekers dat ze tijd ging steken in haar nieuwe boek en haar Engels ging bijspijkeren bij de nonnen in het klooster van Vught. Een klein detail dat ze vergat te melden: Kelly doet dat allemaal vanuit Curaçao.

Veronica Inside

Bij Veronica Inside vertelde René van der Gijp vrijdag dat hij niet begreep waarom Weekers haar vakantie verborgen hield: “Die Kelly Weekers had op Instagram een soort berichtje geplaatst dat ze een paar weken in de luwte ging, omdat ze aan haar derde boek ging schrijven en ze ging ook nog een weekje of twee naar de nonnen in Vught om haar Engels een beetje bij te schaven... En dan denk ik: zeg gewoon dat je met z’n allen op Curaçao bent, krijg de tering allemaal!”

Ook Katja Schuurman werd in het programma nog even besproken. Zij zette een bericht op Instagram over het winterweer: “Echt zo’n dag om lekker bij de open haard te zitten.” Schuurman zat zelf alleen helemaal niet bij de kachel, maar op het strand in Bonaire.

Reactie

Weekers voelde de bui al hangen na het programma en besloot zaterdag toch maar even van zich te laten horen. Op Instagram liet ze weten dat haar man John Ewbank naar Curaçao moest voor zijn bouwbedrijf. “We hebben besloten als gezin te gaan, zodat ik niet weken alleen in lockdown zit. Dit heb ik vorig jaar al gedaan en dat vonden we geen succes. Ik ben mijn boek aan het afschrijven en ook de Engelse taaltraining van de ’Nonnen in Vught’ aan het volgen en ben daarom offline. Dat zet ik nu hier gewoon door”, vertelde Weekers.

Weekers eindigde haar verhaal met de boodschap “mocht je ’stiekem’ vakantie willen vieren zou ik persoonlijk ook niet kiezen voor Nederlandse hotspots zoals Curaçao en Ibiza.” Dat hebben zij en Katja inderdaad dubbel en dwars bewezen. Fijne vakantie verder, dames!

Entertainment
  • Instagram
  • BrunoPress