Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

FC Emmen vierde Valentijnsdag met EasyToys

De leukste nieuwe relatie van 2020 was misschien wel de verboden liefde tussen FC Emmen en hoofdsponsor EasyToys. Ze vierden dit jaar voor het eerst samen Valentijnsdag en de voetbalclub liet via een liefdesbrief op social media weten wat voor romantische verrassing Easytoys toen aan de club heeft gegeven.

FC Emmen vierde Valentijnsdag met EasyToys

Nee, helaas geen groot pakket met speeltjes voor alle voetballers van FC Emmen, maar wel ander heuglijk nieuws voor de Drentse voetbalclub. In een Valentijnskaart aan de rest van Nederland laat FC Emmen weten dat EasyToys ze trouw blijft als hoofdsponsor, wat er ook gebeurt.

“Op 24 september 2020 gaven we elkaar het jawoord. Het was niet altijd even gemakkelijk; de relatie tussen FC Emmen en EasyToys kende veel tegenslagen en niet iedereen keurde onze relatie goed. Maar echte liefde overwint alles, dat blijkt maar weer. Wij winnen en verliezen samen. Inmiddels zijn we een heus showbizzkoppel, heel Nederland kent ons. Onze relatie is zo sterk, dat EasyToys zich niet laat kennen. Degraderen of niet, EasyToys blijft FC Emmen trouw.”

Conclusie van de romantische boodschap: EasyToys blijft een jaar langer hoofdsponsor van FC Emmen. De KNVB kan ze niet stoppen met hun gezeur, want die mogen zich sinds december überhaupt niet meer met de shirtsponsors bemoeien. Alleen de Reclame Code Commissie kan nog roet in het eten gooien, maar voor een speciale band zoals die van Emmen en EasyToys maken ze vast wel weer een uitzondering.

Sport
  • ProShots