doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Ex-vriendin (25) Jérôme Boateng dood aangetroffen in woning

Nadat de relatie van Jérôme Boateng en zijn vriendin Kasia Lenhardt afgelopen week ten einde kwam, werd zij vandaag in haar woning in Berlijn levenloos aangetroffen.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Ex-vriendin (25) Jérôme Boateng dood aangetroffen in woning

De 25-jarige Poolse Kasia Lenhardt is dood aangetroffen in haar woning in Berlijn. Kortgeleden kwam er een einde aan haar vijftien maanden lange relatie met Bayern München-speler Jérôme Boateng, vlak nadat zij onder invloed van alcohol een ongeluk veroorzaakte in de auto van de Duitse verdediger.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Bitter einde

Boateng maakte na het ongeluk bekend dat het ‘tijd was om verantwoordelijkheid te nemen en te handelen in het belang van zijn familie’. Het ontketende een felle strijd tussen hem en Lenhardt op social media. Het Poolse supermodel claimde dat juist zij de relatie had beëindigd vanwege Boateng zijn ‘constante leugens en ontrouw’.

Het nieuws van Lenhardt haar dood werd bevestigd door haar vriendin Sara Kulka, die op Instagram een laatste boodschap aan de overledene schreef. "Ik hoop dat je vrede vindt en dat de waarheid naar boven komt. Ik weet hoe graag je dat wilde", schreef ze, vermoedelijk doelend op het einde van de relatie met Boateng.

De dood van Lenhardt wordt verder door de politie onderzocht.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws