doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Edwin van der Sar haalt uit naar Veronica Inside: ‘een hoop onzin’

Gisteravond werd er bij Veronica Inside uiteraard uitvoerig gesproken over de schorsing van Ajax-doelman André Onana. Volgens Edwin van der Sar hadden ze daar beter hun mond over kunnen houden.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Edwin van der Sar haalt uit naar Veronica Inside: ‘een hoop onzin’

Bij Veronica Inside werd afgelopen maandag het onderwerp voetbal weer eens aangesneden. Nadat André Onana afgelopen week te horen kreeg dat hij een schorsing van twaalf maanden te pakken had voor het slikken van het middel Furosemide. De Kameroense international verklaarde dat hij per ongeluk een medicijn van zijn vrouw geslikt zou hebben. Een schorsing kreeg hij alsnog, waarna Ajax aankondigde tegen het besluit in hoger beroep te gaan.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Veronica Inside

Johan Derksen had uiteraard wel het één en ander te melden over de situatie. Zo vertelde hij dat een apotheker hem had gesproken over de vergissing van Onana: “Die zei tegen mij: 'Ik heb smakelijk gelachen om die smoesjes van Onana, want die pilletjes zien er heel anders uit, en daar vergis je je niet in. En hij zei: 'Wat nog leuker is: ik ben al jaren apotheker, maar ik heb nog nooit meegemaakt dat een arts dat voorschreef aan een vrouw onder de dertig.’"

Daarna was de relaas van Johan nog niet over, want hij ging ook nog in op het bestuur van de Amsterdammers. Daarbij meldde hij dat hij het bijzonder vond dat er bij Ajax niet werd ingegrepen. “Maar Ajax is toch een beursgenoteerd bedrijf?” reageerde Wilfred Genee daarop. “Ja, maar als ik Van der Sar zie staan, is dat niet de directeur van een beursgenoteerd bedrijf,” reageerde Johan.

Onzin

Edwin van der Sar was niet te spreken over het hele verhaal van Johan. Op Twitter liet hij horen dat ‘mensen die niet weten waar ze het over hebben’ op tv een hoop onzin uitkramen.

De UEFA sprak inderdaad van een onbedoelde overtreding, dus mogelijk zit er waarheid in het verhaal van Onana. De straf van twaalf maanden staat echter nog, maar mogelijk volgt er na het hoger beroep meer informatie.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws