Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man onthoofdt vriendin omdat soep niet lekker is

Zo nu en dan delen we een internetklassieker. Een artikel uit het archief van Panorama.nl dat het lezen de moeite waard is. Met vandaag, uit mei van 2019, een smakeloos soepje.

Man onthoofdt vriendin omdat soep niet lekker is

Diner niet te nassen? Kan gebeuren. Het is echter geen goede reden om dan maar de kok aan te vallen, of zelfs van het leven te beroven. Toch gebeurde het in Rusland.

Agenten daar troffen het levenloze lichaam van een 47-jarige vrouw aan in een woning. Dit is het tweede incident in het land waarbij klachten over het eten hebben geleid tot moord, zo meldt Daily Mail.

Smakeloos

In het meest recente geval onthoofdde een man zijn geliefde “omdat de koolsoep die zij voor hem gemaakt had smakeloos was”, zegt de politie. Bewoners beweren dat de man recentelijk zijn baan was kwijtgeraakt en daardoor was begonnen met drinken.

“Eerder had hij nooit last van agressief gedrag”, zo staat er in een lokaal rapport. Na de moord heeft de man geprobeerd zijn eigen leven te nemen, maar daar faalde hij in.

Kritiek

Eerder was het omgekeerde aan de hand: een vrouw vermoordde haar man omdat hij volgens de Russische politie kritiek had geuit op haar keuken. Slava Davydkin (43) zou hebben gezegd dat er te weinig zout in het gerecht zou zitten. Zijn vrouw Evgenia (31) wachtte tot hij sliep en stak hem vervolgens 35 keer tot hij vervolgens voor de ogen van hun vierjarige kind neerviel.

Misdaad
  • iStock