doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Man onthoofdt vriendin omdat soep niet lekker is

Elke zaterdag delen we een internetklassieker. Een artikel uit het archief van Panorama.nl dat het lezen de moeite waard is. Met vandaag, uit mei van 2019, een smakeloos soepje.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Man onthoofdt vriendin omdat soep niet lekker is

In Rusland is het lichaam van een 47-jarige vrouw aangetroffen in een woning. Dit is het tweede incident in het land waarbij klachten over het eten hebben geleid tot moord, zo meldt Daily Mail.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Smakeloos

Een man onthoofdde zijn geliefde “omdat de koolsoep die zij voor hem gemaakt had smakeloos was”, zegt de politie. Bewoners beweren dat de man recentelijk zijn baan was kwijtgeraakt en daardoor was begonnen met drinken. “Eerder had hij nooit last van agressief gedrag”, zo meldt een lokaal rapport. Na de moord heeft de man geprobeerd zijn eigen leven te nemen, maar daar faalde hij in.

Kritiek

Eerder deze week vermoordde een vrouw haar man omdat hij volgens de Russische politie kritiek had geuit op haar keuken. Slava Davydkin (43) zou hebben gezegd dat er te weinig zout in het gerecht zou zitten. Zijn vrouw Evgenia (31) wachtte tot hij sliep en stak hem vervolgens 35 keer tot hij vervolgens voor de ogen van hun vierjarige kind neerviel.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws