doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Playmate is ‘te heet’ voor een date

Het lukt lang niet iedereen om in deze donkere dagen een leuke date in elkaar te zetten. Zelfs voor de mooiste vrouwen is het soms moeilijk om een afspraakje te maken. 
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Playmate is ‘te heet’ voor een date

Ook het 24-jarige Playboy-model Tahlia Paris heeft moeite om een afspraakje te maken. Vanwege de lockdown zitten zelfs Playmates zonder dates, dus besloot Tahlia maar om een paar datingsites aan te slingeren, zodat ook zij nog een beetje actie kon beleven. Ze zette een paar foto’s online en begon een partijtje te swipen, totdat er opeens roet in het eten werd gegooid.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Zie, Tahlia claimt dat ze nog geen uur in de app zat, toen er opeens een foutmelding in beeld kwam. Mevrouw had een aantal richtlijnen geschonden en daarom werden haar foto’s weggehaald. En dat terwijl ze het naar eigen zeggen zo netjes had gehouden. Geen uitdagende plaatjes, alleen een selfie en een strandfoto. Niks mis mee toch?

Twijfelachtig

Tsja, als je Tahlia op haar woord gelooft, is het inderdaad een lullige actie van de eigenaren van de app. Aan de andere kant: wanneer je naar haar Instagram kijkt en je ziet wat voor foto’s daar verschijnen, ga je toch twijfelen hoe ‘braaf’ de foto’s op haar dating apps wel niet zullen zijn.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws