doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Bouwbedrijf biedt relschoppers een baantje aan

De relschoppers die de afgelopen dagen druk bezig waren met bakstenen door ruiten van ziekenhuizen en onschuldige Primera’s gooien, kunnen niet op veel liefde rekenen van de gemiddelde Nederlander. Bij één bouwbedrijf zijn ze echter wel welkom.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Bouwbedrijf biedt relschoppers een baantje aan

Dat laat de eigenaar Wesley van den Broek weten op Facebook. Toen hij merkte hoe goed de gemiddelde relschopper een baksteen hanteert, zag hij mogelijkheden voor zijn bedrijf. “Ik dacht: ‘Jongens waar zijn jullie mee bezig’. Als ze zo graag stenen willen gooien, kom dan maar eens bij mij werken. Dan kunnen ze de hele dag stenen gooien. Als ze dat doen, hebben ze 's avonds de puf niet meer om naar buiten te gaan.”

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Stratenmakers

Van den Broek had namelijk nog wel behoefte aan een paar goede stratenmakers. Hij besloot daarom een oproep op Facebook te plaatsen waarin hij alle relschoppers een baantje aanbiedt: “Het mooie is dat je gewoon geld verdient, in plaats van dat je het uitgeeft aan boetes. En na een dag werken ben je zo moe dat je na de avondklok niet eens meer naar buiten wil. Een win-win situatie!”

Er kwam meteen een hele stapel lovende reacties binnen na het plaatsen van het bericht. Daar zaten zelfs een paar oprechte sollicitaties tussen. “Ik heb een aantal serieuze reacties binnen. Er vroeg zelfs een ex-gedetineerde of hij kans maakte om aangenomen te worden. Alles en iedereen is welkom: fouten maken is menselijk”, sprak de vergevingsgezinde ondernemer. Lekker bezig, Wesley!

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws