doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Vrouw valt man aan met mes vanwege pikant plaatje, blijkt zelf op de foto te staan

Een Mexicaanse vrouw zag uit haar ooghoek dat er wat erotische plaatjes op de telefoon van haar man stonden, waarop hij met een andere vrouw te zien was. Uit woede haalde ze haar keukenmes tevoorschijn, maar het was handiger geweest als ze nog wat beter naar de foto’s had gekeken.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Vrouw valt man aan met mes vanwege pikant plaatje, blijkt zelf op de foto te staan

De vrouw, ene Leonora N. uit Sonora, Mexico, werd op 22 januari gearresteerd, nadat ze haar man aangevallen had met een keukenmes. Ze ging haar partner Juan N. te lijf, nadat ze een paar seksueel getinte afbeeldingen op zijn telefoon had gezien, waarop Juan met een slankere, jongere vrouw in de weer was.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Uit de oude doos

De razende Leonora, die in al haar woede meerdere keren op haar man instak, bleek achteraf geen goede reden te hebben voor de aanval. De ‘jonge slanke vrouw’ op de foto’s was namelijk niemand minder dan Leonora zelf. De kiekjes waren alleen nog van voor haar huwelijk en sindsdien was haar uiterlijk er helaas wat op achteruit gegaan. Juan had het aandenken teruggevonden en naar zijn telefoon gestuurd, om nog eens na te genieten van de goeie ouwe tijd.

Helaas voor hem slaagde hij er niet in om Leonora te kalmeren voordat ze hem met succesvol met haar keukengerei had bewerkt. Juan wist te ontsnappen, maar kwam door verwondingen aan zijn armen en benen wel in het ziekenhuis terecht. Leonora zit nog vast.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws