Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Yolanthe deelt bikinifoto’s en wijsheden

Wat een vervelende trend is het ook: al die knappe bekende vrouwen die in het buitenland in de zon zitten, terwijl wij ons elke dag voor negen uur in de kou naar huis moeten haasten. Gelukkig hebben we Yolanthe, die nog iets van het plezier met ons deelt.

Yolanthe deelt bikinifoto’s en wijsheden

De mooiste vrouw van Nederland huppelt de laatste tijd namelijk in een schitterend gebrek aan kleding door Los Angeles. In het filmsterren-walhalla van Amerika is het daar natuurlijk ook nog warm genoeg voor. Op Instagram deelde ze een plaatje van haar alles onthullende outfit, waar heel Instagram (en een fietser op de achtergrond in de foto) heel blij van werden. Bij dezen:

En als je de hele rits foto’s grondig bestudeert, zul je ook nog eens zien dat ze er een wijsheid bij heeft geplakt. “You have two homes, earth & your body. Take care of them.” Yolanthe geeft wat betreft haar lichaam in ieder geval het goede voorbeeld, want als Instagram een beetje representatief is, staat ze de godganse dag in de sportschool. En of ze ook heel goed voor de aarde zorgt of liever in privéjets en dure benzineslurpers rondtoert? Daar hebben we het even niet over.

Entertainment
  • BrunoPress