Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

René Le Blanc - Playboy en platendeal

Ik geloof in mij-ster René Le Blanc, ook bekend als de Nederlandse Engelbert Humperdinck, geniet de laatste tijd van steeds meer succes. De Echte Man van 2020 gaf deze week een uniek interview en kwam ook nog eens bij de Shownieuws Podcast langs met een zinderende aankondiging.

René Le Blanc - Playboy en platendeal

René Le Blanc is al niet meer weg te denken uit de Nederlandse showbizzwereld. Hij komt maar al te graag bij iedereen aan tafel zitten, waaronder de Shownieuws Podcast, waar de zanger deze week met heuglijk nieuws kwam: hij heeft een platencontract getekend bij NRGY Music. Daar is hij meteen met een nieuw album én een single aan de slag gegaan.

Playboy

Ook in de papieren media is Le Blanc terug te vinden. Eerder deze week verscheen er een interview met de Nijmeegse zanger in de Playboy, waarin hij vertelde met welke bekende Nederlandse vrouw hij weleens een beschuitje zou willen eten en waar hij zijn geld aan uitgeeft.

Ondertussen werkt René hard door aan zijn nieuwe single. Als we de zanger moeten geloven, kunnen we daar over een dag of tien al naar luisteren. Daarbij trakteert hij ons ook nog eens op een gloednieuwe videoclip, waar René op Instagram alvast een kleine teaser van gaf. Wij zijn benieuwd!

Entertainment
  • BrunoPress