doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Rico Verhoeven maakt er een toernooi van

Ondanks de verlengde lockdown en het wegvallen van tegenstander Jamal Ben Saddik, verschijnt Rico Verhoeven op 30 januari tijdens Glory 77 toch in de ring. Sterker nog, De organisatoren van Glory hebben een toernooi opgezet.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Rico Verhoeven maakt er een toernooi van

Jamal Ben Saddik zou op 30 januari met The King of Kickboxing in gevecht gaan om het kampioenschap van de zwaargewichtdivisie, maar een week voor het evenement viel Ben Saddik opeens uit vanwege een blessure. Verhoeven maakte meteen duidelijk dat hij door wilde vechten en nu heeft hij zijn zin gekregen. Sterker nog, met een beetje geluk kan hij op 30 januari twee keer in de ring stappen, want Glory heeft besloten een toernooi te organiseren.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Hesdy Gerges

Verhoeven neemt het in eerste instantie op tegen Hesdy Gerges. De huidig kampioen was enthousiast over de vervanger van Ben Saddik: “Hesdy is nu de perfecte tegenstander. Hij heeft zijn laatste wedstrijd goed gewonnen, is fit en is mij al maanden aan het bestoken. Nu moet ’ie maar zijn kans pakken dan!”

Diezelfde avond vindt er een gevecht plaats tussen het jonge talent Levi Rigters en een Glory-debutant, Tarik Khbabez. De winnaars van beide duels nemen het tegen elkaar op in een extra gevecht.

Er wordt niet langer gestreden om de kampioenstitel zwaargewicht die op dit moment in de handen van Rico ligt. In plaats daarvan mag de uiteindelijke winnaar van het toernooi zich Heavyweight Tournament World Champion noemen.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws