Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Rijdende Rechter moet optreden in ‘geile’ buurtruzie

Elke zondag delen we een 'internetklassieker'. Een artikel uit de archieven van Panorama.nl dat het delen nog een keer waard is. Met vandaag, uit juni van dit jaar: problemen met een opgewonden buurvrouw.

Rijdende Rechter moet optreden in ‘geile’ buurtruzie

Bij de Rijdende Rechter komen vaak aparte ruzies tussen burgers naar voren, maar deze keer was het wel heel bijzonder. Dit keer niet over pannenkoeken maar over een geile buurvrouw.

Flikflooien

Tegenover elkaar stonden Gerda en Michel en buurvrouw Zwanet (foto) uit Scheemda. De zaak ging over laatstgenoemde die haar handen niet van de buurman van nummer 67 kon houden tijdens een borrel. De twee eindigde 'flikflooiend' in de keuken. Dat schoot Gerda (wonend op nummer 69) figuurlijk in het verkeerde keelgat, omdat de man al getrouwd was.

Volgens Zwanet zat de buurman achter haar aan en werd ze er zelf door overvallen. “Ik vond het niet leuk voor (de buurvrouw, red.), maar toen hij mij zoende wist ze het.” De echtgenote was namelijk ook aanwezig op de borrel.

Big fat mama

Gerda besloot daarop het contact met Zwanet te verbreken, maar haar man deed dat schijnbaar niet. Zwanet liet aan Gerda namelijk whatsappgesprekken lezen die zij met Michel had, en die gingen ook de intieme kant op. Bovendien verstuurde ze ook nog pornofilmpjes aan de man. Volgens Gerda waren het grapjes van haar man en wil ze nu met rust gelaten worden. Dat is maar te hopen voor Gerda. Michel kan de gesprekken 'toevallig' niet meer zo goed herinneren. Zwanet is weer boos omdat ze ‘big fat mama’ wordt genoemd.

Uitspraak

De twee stellen klaagden elkaar aan voor begrippen waar ze beiden geen verstand van hadden: smaad en laster en vrijheid van meningsuiting. Rechter Reid wees beide aanklachten af en kon ook geen contactverbod instellen, want contact tussen buren is volgens hem onvermijdelijk. De twee partijen willen elkaar nu gaan negeren. De hele aflevering van Temptation Scheemda is hier te zien, dus pak de popcorn maar uit kast.

Entertainment
  • Rijdende Rechter