doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Knapste verpleegster op aarde ruilt witte jas om voor lingerie

Terwijl de wereld haar het hardst nodig heeft, ruilt de bloedmooie Brooklyn Kelly haar doktersjas in voor een setje lingerie. De knapste verpleegster op aarde gooit het roer namelijk om en wordt vanaf nu fulltime model. Vervelend hè?
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Knapste verpleegster op aarde ruilt witte jas om voor lingerie

Verpleegster staat toch wel hoog op het lijstje met beroepen die mannenharten kunnen veroveren. Misschien maakt het nog net plaats voor tandartsassistente, maar ook in de ogen van de bloedmooie medici is het vaak lente. Als daar één iemand een duidelijk voorbeeld van is, is het de 25-jarige Brooklyn Kelly wel.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Deze dame heeft na een zware concurrentiestrijd met haar landgenoot Clarissa Bowers de prijs voor ‘knapste verpleegster ter wereld’ binnen weten te slepen. Dat betekende ook meteen het einde van de carrière van Kelly, want ze heeft haar witte jas meteen aan de kapstok gehangen, waardoor ze nu alleen nog in een setje lingerie rondrent. Vanaf nu is ze fulltime model.

Helaas, want wij waren net van plan onze corona-prik bij haar te gaan halen. Dan maar weer bij Diederik Gommers op bezoek.

Laatste nieuws